Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úpitek z Argusu

Obyčejná zářijová neděle. Dvoupatrový dům v satelitním městečku. Koupelna. Petr Mlinsky si zavazoval tkanou šňůrkou, protekční latexovou obruč svého syflem infikovaného žaludu. Z uzdičky tekla aromatická žlutost podobná důkladně vybrané náplni zvýrazňovače. Výstelka v latexu ale dokázala tuto tělesnost částečně polapit a nezpůsobit „rojaci“ po těle penisu. Pupínky byly vyzrálé a tvrdší na omak. Korunu to sic nezachytilo tolik, ale přeci jen jsou tu známky po nemoci. Dříve růžová je šedou a dřívější hladkost je nahrazena polepem jakoby z obraných jeřabin. Dírka v penisu je zrudlá a jakoby neotevřená. Ejakulát z ní naposled vytryskl předevčírem při vlivu domácího BDSM ze staré maxell VHS. Problémem je, že semeno nebylo bílé. Nebo takto - bylo. Mělo ale určitou příměs, kterou Petr neznal. Především barevně. Něco mezi okrovou a nepodařeným šlincem na tričku od vanilkového pudingu Dr.Oetkera.

Obyčejný zářijový pondělek. Dvoupatrový dům v satelitním městečku. Obývací pokoj. Petr Mlinsky leží v rouchu Adamově na PVC kožené pohovce. Na pravém ochlupeném koleni mu balancuje dálkový ovladač od Smart TV, na levém koleni je kapesník s óderním hnisem. Momentálně se sleduje Doktor z hor. Klasická repríza starších dílů z dob, kdy byly v kurzu brýle Vladimíra Železného. Ač nepolapen dějem se Petr vžívá do audio vizuálu a představuje si život v Rakousku. Kopečky, kopce, hory, krávy, mléko, tyrolky. Z čela mu stéká pot, jenž odkapává na nahý a krvavě ozdobený semenný váček. Je těsně po holení intimních orgánů a šourek to čepelí od Gillette odnesl krvavým šrámem. A moc tomu nepomohl i kamenec přiložený na vyrvanou povrchovou povázku. Rudý semenáček s deštěm z potu. Petr je na silných prášcích.

Obyčejné zářijové úterý. Dvoupatrový dům v satelitním městečku. Kuchyně. Petr Mlinsky nahřívá olej na pánvi. Lukana je rozprostřena po celém povrchu pánve a plamen je tak akorát. Uběhne pár minut, kdy je na pánev vložena neobratně nakrájená bílá cibule. Vařečka z tržnice se jménem pana Stupky po ní klouže a usměrňuje ji. Cibulka se obrací a mění barvu. Lze cítit i známou, a tak omamnou vůni. Petr upíjí z Argusu a pozoruje dění na pánvi. Jak včera, tak i dnes je nahý. Váček s varlaty není zcela zahojený, ale určitý progres tam je. To se bohužel nedá říct o žaludu připomínajícím sochařky splácaný chrchel z paty od generalissima Stalina. Úpitek z Argusu. Cibulka je do zlatova. Přidává k ní mraženou čínskou zeleninu a koření. S určitou lehkostí pozoruje, jak se mění barvičky a kterak zelenina dokáže zpestřit procesní vizualizaci. Jemně to prská. Sníží se plamen. Úpitek z Argusu. Petrovi prskavec přistál na dnes nechráněnou dírku v penisu. Pálivá bolest se zasyfleným žaludem přinutila Petra si zařvat a vnesla mu slzy do očí. Rudý otvůrek se dostal do většího až ďábelského zbarvení. Byl to bohužel i spínač pro vytrysknutí šedé a velmi smradlavé tekutiny, která se dostala až na pánev se zeleninou. Je libo sauce?

Obyčejná zářijová středa. Dvoupatrový dům v satelitním městečku. Ložnice. Petr Mlinsky spí. Je 6 minut po 12té večerní. Krajkovaná larisa přilnula k Petrově figuře a drží krásně tvar. Matrace na roštech inhaluje nevábný zápach z úst a ochotně nasává samo vznikající kvasinky z topu penisu. Dveře od ložnice se nečekaně otevírají. Jedná se o velmi pomalý děj. Jakoby od pohybu klikou až k úplnému „dokořání“ uběhlo 10 minut. Nastupuje silný větroň. Fukar. Chlad. Petr chrápe.

Obyčejný zářijový čtvrtek. Dvoupatrový dům v satelitním městečku. Ložnice. Petr Mlinsky spí. Je něco po 11 večer. Krajkovaná larisa napůl odkrývá palec u levé nohy. Matrace na roštech si hraje s dřevěnými rohy důmyslným šnečím pohybem. Dveře od ložnice se nečekaně otevírají. Celkem prudce. Avšak žádný hluk to nevydá. Do ložnice se dostává silný vítr. Fujavice. Kosa. Petr chrní. Jakoby něčí kroky.

Obyčejný zářijový pátek. Dvoupatrový dům v satelitním městečku. Půda. Rozbřesk. Kolo bez řídítek je opřené o sloupeček. Hokejové kartičky hráčů z Pittsburghu z 90.let, jsou rozletěné po celém prostoru. Magnetofon je pokryt fialovým slizem. Maxell nahrané kazety mají přepsanou titulaturu. Místo Policajt v Beverly Hills je „Policajt a Shitty Pills“, místo Kameňáku je „Tvrdolín“, místo České spojky je „Česká močka“ a místo Dne nezávislosti vznikl „Den zkurvenosti“. Petr Mlinsky není doma. Není k dispozici. Jest pryč. Zřejmě kontrola na venerologii. Dům ale prázdný není. Osoba ve špinavých kanadách a montérkách chodí po domě. Do tváře není vidno. Má přes ní kápi, a navíc kuklu s otvorem na oči a oba rty. Dýchá. Nervózně. Leze po schodech. Vychutnává si tento akt a záměrně jej protahuje. Začíná močit. Začíná močit při pohybu. Močí. Močí do montérek a naplňuje si obuv. Cákance jsou na schodišti. Poslední kapičky a stop. Akt vylučovací soustavy byl ukončen.

Obyčejná zářijová sobota. Dvoupatrový dům v satelitním městečku. Po rose. Ocitáme se v koupelně. Petr Mlinsky je ve vaně. Pořádně vřelá voda s pěnícím přídavkem. Pára po celé místnosti. Lahvička od sprchového konopného gelu, leží na zemi a její obsah obarvil kobereček na zeleno. Holící strojek není na svém místě. Zubní pasta má amputovaný konečník. Kartáček zubní jest kartáčkem hovnivým. Osoba v kanadách sedí na strnulém Petrovi, jenž leží na zádech. Petrův infikovaný penis jest pevně naražen v uhrovité zadnici zakuklence, který jede na koníčka. Čup anální. Vetřelec je plně oblečený a montérky má pouze stažený. Kanadami šlape po rukách nebohého Petra. Šplouchá to. Každý přísun je doprovázen hlasitým šplouchem a přetéká to přes roh vany. Petr vnímá. Končetiny jej ale neposlouchají. Rád by něco udělal. Nemá ale co. Jehla, kterou mu „monterkář“ vpíchnul, vitamíny v sobě rozhodně neměla.

Petr musí čekat, co bude dál. Snaží se držet svou erekci z nevábné a hnědé zadnice. Po kořenu penisu stéká fekální struska, která je pohyby nahoru a dolů rozmělněna do celého okolí ohanbí. Známé vyprázdňovací aroma je rozeseto po celé koupelně. Prdelní šukec je doprovázen hlasitými skřeky. Voda šplouchá. Zadnice je kompletně otevřena. Hnědý žalud dále mrdá. Cizinec Petrovi drží krk a naznačuje škrcení. Zvyšuje rychlost rajtu. Exkrementální roztok stříká všude a obarvuje celou náplň vany. Řiť hopsá dál a Petr vydává slzu. Praskají vřídky. Krev a všemožné nezdravé tekutiny lubrikují celý styk. Narušitel si šahá na žalud. Začíná pohybovat předkožkou a hladí Petrovu hruď. Nezapomíná rajtovat. Po tváři stékající slza je jediné, na co se Petr zmůže.

Obyčejná zářijová neděle. Dvoupatrový dům v satelitním městečku. Koupelna. 10 lidí cca přítomno. Zvuk spouště u fotoaparátu. Bílé latexové mundůry. Muži v bundách. Bakeliťák Tunkway zkoumá otisky na místě činu.

„Obětí je Petr Mlinsky. Muž, běloch. Věk 35 let. Uškrcený ve vaně. Oči stále otevřené. Bledé chloupky na hrudi. Krev kolem penisu. Ruptura genitálu. Smrt nastala asi před 12 hodinami. Před ní proběhl tvrdý anální styk. Žádné stopy po pachateli. Sejmeme otisky z celého domu a porovnáme s databází. Laborka už provádí odběr vzorků z toho nechráněného sexu. Je zde plno sekretů a fekálií."

 

 

Obyčejný říjnový den. Kafilérie na periferii. Vzteklé lišky jsou drceny na malé částice do velikosti 50 mm. Tlakové zpracování zpovzdálí sleduje mohutný pracovník v kanadách. Do stavu masokostní kaše je přítomen i vedoucí směny.

„Mirku, pauza. Běž se najíst.“

„Díky, pane vedoucí.“

„Už běž, kurva. Po liškách přijdou na řadu papoušci s rakovinou prdele, tak tě tu budu potřebovat“ (smích)

„Půjdu se i vysrat, šéfe. Od nedávna mě chytly hemeráky a svědí mě celá rit.“

„Tyvole, hybaj! Tohle nebudu poslouchat!“

(zkurvený buzik neví, co by do prdele strčil) - řečeno v duchu + smích přes grimasu spodního rtu