Jdi na obsah Jdi na menu
 


Láska

Žalud se vysvlékl z pyžámka. Předkožka byla kompletně stažena. Rudý totem venku. Krásně se lesknul. Byl to kolos. Růžový koloušek ve svitu lampy. Ach! Bambino ztopořené jako nikdy. Cévky napnuté, kouličky semknuté. Proudění semene bylo citelné. Pusa byla plná slin. Rty měkké a bez HPV viru. Zadní zoubky drželi dírku v penisu, která voněla jako fialky. Tělo penisu při kontaktu s mandlemi mokřilo. Krev se hrnula a hrnula. Tomášova vlhká a teploučká pusinka byla vhodnou jeskyňkou pro mou „pijalu“. Sám si řídil přírazy do hubního prostoru. Počítal s výstřikem do pusy a do krku. Měl zálusk na přírodní přesnídávku. Chtěl to. Kouřil velmi zkušeně. Zoubky mi jemně hryzal žalud a pravou rukou mi honil můj tvrdý a nekompromisní „dick“. Nezapomněl na péči o kouličky. Ty v pravidelném sledu hladil nebo si je nacpal na jazyk a laskal a sál začínající strniště.

Kouřil tak dobře, že vyšel ze mě brzký pre-ejakulát. Tomáš na okamžik přestal. Podíval se na mě. Polknul a usmál se do široka. Já se usmál na něj.

„Miluji Tě“

„Já tebe taky“

Pokračoval. S větší chutí by se dalo říct. Snažil se moji kládu nacpat celou do krku. Tlačil si ji tam a chtěl ode mě přírazy až po kořen. Rád jsem mu přání splnil. Držel jsem mu hlavu a má nahá zadnice se neustále vrtěla. Přirážel jsem. A přirážel. Pořádně jsem šukal hubu. Byla plná teploučkých slin. Díky uvolnění krkavice a naší šikovnosti to bylo až po kořen. Trochu se dusil ale bylo to v pořádku. Dával mi znamení rukou na stehnu. Kdyby něco, tak by to „odklepal“. Jeho pusa čvachtala. Krásně to v ní klouzalo. Připadal jsem si jako jezdec Nascar. Viděl jsem cílovou rovinku. Nemine mě hlavní cena. Hlavní trofej.

„Budu stříkat“

Tomáš něco zamumlal ale měl v puse trochu napilno. Poslední tvrdé zásuny až k mandlím. Uzdička na jazýčku. Mé hlasité heky, tiky na bradavkách a … horká tsunami zaplavila jeho hubu. Vzala s sebou všechno. Nic nemělo šanci. Chrup dostal novou omítku, jazyk se zabarvil do křídy, krk měl pohotovost v polykání. Vzhledem k mé vysoké nadrženosti a enormnímu vzrušení jsem stříkal dobrou minutu v kuse. Pořádně hutné duchny s bílkovinami. Tomáš se držel statečně a všechno sperma spořádal. Nic nezbylo. Je to opravdu moc šikovný kluk.

Jeho rajcovní zadeček mi po chvilce způsobil další silnou erekci.